Humbje e madhe për Butrint Imerin! Ndërron jetë njeriu i tij i dashur

Humbje e madhe për Butrint Imerin! Ndërron jetë njeriu i tij i dashur

Humbja e gjyshërve është një dhimbje e papërshkrueshme për të gjithë.

Gjithmonë në shtëpi do të mbetet një vend bosh dhe një fjalë e ëmbël pa u dëgjuar.

Këtë dhimbje duhet të kalojë edhe këngëtari Butrint Imeri, i cili nëpërmjet një postimi në Instagram ka treguar se gjyshi i tij ka ndërruar jetë.

“U prefsh në paqe gjyshi im” shkruan Butrinti mbi një foto ku shfaqet me gjyshin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *