A e dini çfarë ka bërë Ronaldo me pagën e parë si futbollist?

A e dini çfarë ka bërë Ronaldo me pagën e parë si futbollist?

Nuk do fjalë se futbolli sot është sporti më fitimprurës në botë.

Milionët e mëdha të investuara në këtë sport, kanë bërë që futbollistët që kenë paga marramendëse vjetore.

Lojtarë si Cristiano Ronaldo, Lionel Messi dhe Neymar, paguhen në shumë të mëdha vjetore, duke kaluar edhe 30 milionëshin.

Shuma të mëdha, fitojnë edhe një numër shumë i madh i futbollistëve.

Paratë e fituara, futbollistët i shpenzojnë në mënyra të ndryshme.

Por a e dini si e ka shpenzuar Cristiano Ronaldo pagën e parë si futbollist?

Derisa shumë futbollistë janë të pasionuar pas veturave, orëve të shtrenjta, investimeve në ndryshme, Ronaldo vendosi të bëjë diçka tjetër.

Cristiano Ronaldo pagën e parë ia kishte dhuruar nënës së tij, duke i thënë se tani nuk ka nevojë më të punojë.

Gjithë këtë, ai e ka bërë duke e kujtuar fëmijërinë e vështirë, dhe sakrificat e mëdha të nënës së tij për të./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *