Blunt dhe Real bëhen bashkë me Getoar Selimin, çfarë po zihet?

Blunt dhe Real bëhen bashkë me Getoar Selimin, çfarë po zihet?

Diçka po zihet mes Blund Real1 dhe Getoar Selimit.

Me sa duket, një bashkëpunim mes Shaoling Gang, apo Blunt, Real 1 dhe Getoar Selimit, mund të vijë së shpejti, shkruan lajmi.net.

I gjithë ky dyshim vie pasi treshja së fundmi janë parë duke u shoqëruar së bashku.

As njëri e as tjetri nuk kanë dhënë ndonjë detaj, mirëpo bazuar në postimin e bërë shihet se kanë kaluar mirë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Se çfarë po zihet konkretisht mbetet të mirret vesh shumë shpejtë./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *