Remi protagonisti i episodit të tetë, kush do jetë progatonisti i episodit të nëntë?

Remi protagonisti i episodit të tetë, kush do jetë progatonisti i episodit të nëntë?

Nëse keni humbur episodin e kaluar paskeni bërë një gabim!

Okay, s’po e bëjmë aq tragjike, por sigurisht vajzave që e njohin Remzifaik Selmanin, futbollistin e Renovës nuk ju ka ikur episodi ku e kishim protagonist atë.

Një mini garë në karting dhe biseda e këndshme me të ishim disa nga detajet që rezervuam për ju, e kush e ka humbur këtë episodin e javës së kaluar e gjeni më poshtë.

Shikojeni sa nuk e kemi publikuar dhe një episodë tjetër po aq flakë sa ky me Ill Millin, reperin tetovar që po bën zhurmë! /bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *