Kënga e re me të cilën Blero befasoi Afronën për dasmë

Kënga e re me të cilën Blero befasoi Afronën për dasmë

Një moment shumë i veçantë i dasmës padyshim se është edhe prerja e tortës.

Në dasmën e çiftit të njohur, Blero Muharremit dhe Afrona Dikës, ceremonia e prerjes së tortës u shoqërua me një befasi.

Blero kishte përgatitur një këngë dedikim për Afronën të cilën e këndoi pas prerjes së tortës. Momente shumë emocionues për çiftin.

Buzë detit dhe në mesin e familjarëve e shoqërisë së tyre, Blero dhe Afrona i thanë “Po” njëri-tjetrit.

Dasma e Bleros dhe Afronës u mbajt në Shëngjin. Për argëtimin e mysafirëve janë përkujdesur Sabri Fejzullahu, Besnik Qaka, Shkurte Gashi dhe emra të tjerë.

\Express/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *