Në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Ivanka tërheq vëmendjen….

Në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, Ivanka tërheq vëmendjen….

Siç mund ta shihni edhe në galerinë e mëposhtme të fotove, Ivanka Trump u shfaq e veshur me një këmishë dhe fund të bardhë në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara nga ku dukej se diçka mungonte në veshjen e saj: REÇIPETAT.

37-vjeçarja ishte e pranishme në asamble për të dëgjuar të atin, Donald Trump-in gjatë fjalimit të tij, një prezencë që tërhoqi porsi magnet vëmendjen e të pranishmëve dhe sigurisht paparacëve.

 

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *