Mësoni si të karikoni celularin pa karikues

Mësoni si të karikoni celularin pa karikues

Kur nisemi për udhëtim, të gjithëve na ndodh të harrojmë diçka. Çështja na duket serioze kur vëmë re se në çantë ose valixhe është fisha, por mungon koka e karikuesit.

Mund të duket sikur nuk ka zgjidhje, por në të vërtetë ka një mënyrë se si celulari të marrë bateri pa nevojën e karikuesit.

Nëse vini re, në dhomën ku qëndroni ka një televizor, i cili duhet të ketë vend për USB. E vetmja gjë që mund të bëni është të fusni fishën aty dhe të prisni që telefoni të marrë karikim.

Nuk do të marrë karikim aq shpejt sa me karikuesin origjinal, por e mira është se nuk do të mbeteni pa bateri.

/Periskopi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *