Si do të dukej bota pa celular?

Si do të dukej bota pa celular?

Padyshim se telefoni celular është kthyer në domosdoshmëri dhe është pjesë e pandashme e jetës sonë të përditshme.

Varësia ndaj telefonit është quajtur nga ekspertët si nomofobia ose e thënë ndryshe frika nga mungesa e telefonit.

Sipas një studimi të fundit rreth 84 % e popullsisë botërore kanë pranuar se nuk mund të qëndrojnë asnjë ditë pa telefonin e tyre. Po sipas këtij studimi rezulton se 2/3 e adoleshentëve apo të rinjve çdo 15 minuta ose më pak kontrollojnë telefonin e tyre.

Por, si do të dukej bota pa celular? #gjesi ju sjell përgjigjet e qytetarëve.

/Gazeta Express/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *