Truket më të çuditshme që marketuesit përdorin për të na shitur produkte (FOTO LAJM)

Truket më të çuditshme që marketuesit përdorin për të na shitur produkte (FOTO LAJM)

Truket e marketuesve për të na bërë ne konsumatorëve për të blerë produkte, janë nga më të ndryshmet.

Këtu bëhet fjalë edhe për gjëra që kurrë nuk na kanë shkuar në mend por që pa vetëdije kanë ndikuar.

Disa prej tyre albeu.com i sjell në galerinë që shoqëron këtë lajm, që herën tjetër të jemi më të qartë se çfarë teknike po përdoret mbi ju nga shitësit. /albeu.com/

 

Aroma e mire ne dyqan, ndikon ne ndjenjen pozitive dhe deshiren per te blere.
Bulmetrat dhe vezet rrine diku larg ne dyqan, qe ne te bejme nje rruge deri ne cepin tjeter dhe rruges te shohim produkte te tjera.
Nese perreth ka muzike te mire, rriten shancet per te blere.
Produktet qe kushtojne pak jane me lart, ne menyre qe ata te shtrenjtat t’i mberrini lehtesisht.
Kete e dime te gjithe dhe vertet funksionon. Perdoret me .99 qe nje numer te duket nje shifer me pak.
Kete e dime te gjithe dhe vertet funksionon. Perdoret me .99 qe nje numer te duket nje shifer me pak.
Karrocat i bejne me te medha qe te duket sikur nuk keni blere mjaftueshem gjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *