Mario e nis vetë renovimin e shtëpisë së re (VIDEO)

Mario e nis vetë renovimin e shtëpisë së re (VIDEO)

Ditëlindja e 37-të e grimerit me origjinë shqiptare, Mario duket të ketë qenë e mbushur me përplot zhvillime.

Ai në këtë datë mori çelësat e zyrave të reja në Neë York, lajm të cilin e shoqëroi me një rrëfim personal emocionues.

‘Kur prindërit e mi erdhën në këtë vend, ata pastruan zyra si kjo këtu për shumë vjet. Unë gjithmonë ëndërroja që të jetoja në NYC në anën e sipërme lindore dhe të isha brenda distancës në këmbë nga zyrat e mia (Dhe ëndërroja që ta bëja atë në atlete dhe një bluzë! Rruga ime;) – 🎨 Sot, ajo ëndërr u bë e vërtetë … 20 vjet më vonë. Dëgjo, unë e di se kjo duket si një kohë shumë e gjatë për shumë prej jush, por unë jam mirënjohës për udhëtimin e gjatë, luftën dhe tërë vitet dhe punën e palodhur që çon deri në këtë. Tani jam më i mençur. Jam më me përvojë. Unë jam duke u bërë njeriu që e kam parashikuar gjithmonë. Ky është vetëm një hap më shumë në këtë udhëtim të gjatë. Ose më pëlqen të them se është edhe një pjesë e enigmës’ – u shpreh Mario në postimin e bërë.

View this post on Instagram

Omg. I got the keys today to my new offices in NYC on my 37th birthday. 🙏🏻 I woke up happy and excited for the future and also overwhelmed because this has been one of my dreams for over 2 decades. When my parents came to this country, they cleaned offices like this one here for so many years. I always dreamed that I would live in NYC on the upper east side and be within walking distance of my own offices (And I dreamed that I would do it in sneakers and a t-shirt! my way 😉 🎨Today, that dream came true…20 years later. Listen, I know that seems like a very long time to a lot of you but I’m thankful for the long journey, the struggle and all the years and hard work leading up to this. I am wiser now. I am more experienced. I am becoming the man I’ve always envisioned. This is just one more step on this long journey. Or I like to say it’s one more piece of the puzzle. To all of the artists out there – Please don’t ever give up on your goals and dreams. It takes many years for most people. Trust me, I’ve almost given up several times myself. Push through and believe in yourself. Be strong. Thank you for all of your support through the years & for making this Bronx boys dreams come true 🤗 This is just the beginning of the next chapter 😉 I love u all.. Ok I’ll shut up now xox #MakeupByMario 🙏🏻

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

E duket se risitë nuk mbarojnë me kaq.

Ai ka nisur renovimin edhe të banesës së tij me vëllain, punë që i është dukur goxha e lodhshme.

‘Duhet të shkatërrosh në mënyrë që të krijosh. 👷🏻‍♂️😛 Fillon rinovimi në shtëpinë time të re. Vëllai im i madh erdhi të sigurohej që nuk i humbja duart ose kokën, sepse kam nevojë për to. Unë thjesht kam dashur të nis me murin e parë për fat të mirë, por u bë mjaft pas 2 sekondash (shumë më vështirë se sa mendova). Respekt i madh për këdo në këtë fushë të punës. Padyshim që do të qëndroj tek grimi’ – u shpreh Mario në videon e ndarë të renovimeve të shtëpisë së re ku u shfaq në rolin e punëtorit të ndërtimit.

Me këmbë të mbarë Mario! /prive.al

/Prive/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *