Ndryshimi i ri i Google mund t’ju shpëtojë jetën

Ndryshimi i ri i Google mund t’ju shpëtojë jetën

Duket se Google nuk ka ndërmend të ndalet.

Pikërisht atëherë kur nuk prisnim më përmirësime të tjera, një tjetër ndryshim shumë p;ozitiv ka ardhur nga kompania gjigante.

Telefonat e ardhshëm të kompanisë Google do të dinë nëse ka pasur një aksident dhe do të thërrasin për ndihmë urgjencën duke përdorur sensorë si përshpejtues dhe mikrofonat.

Në këtë formë autoritetet dhe ambulanca do të vijnë shumë shpejt te ju, duke shpëtuar edhe jetë. /albeu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *