Iva Tico – Ditës mund ti japim pak ngjyra e ta shohim pak më rozë

Iva Tico – Ditës mund ti japim pak ngjyra e ta shohim pak më rozë

Iva Tiço jo rrallë herë haset duke publikuar në instagram pasionin e saj të gatimit, të cilin dashamirësisht e ndan me të tjerët.

Së fundmi ka publikuar një fotografi të një torteje të vogël rozë, ku edhe shkruan:

“Nuk mund ta ndryshojmë dot botën, por mund ti japim pak ngjyra e ta shohim pak më rozë”

Ky mesazh i bukur vjen po aq ëmbël sa edhe kujdesshmëria dhe pozitiviteti që ajo ka.

Ja më poshtë keni edhe linkun e recetës së tortës që ajo ua shfaqi ndjekësve të saj:

http://rozmarina.al/kur-jeta-merr-ngjyre-roze-dhe-sekreti-i-kremit-te-gjalpit/

/Bon Zo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *