Kujdes! WhatsApp-i juaj mund të hakohet vetëm nga një GIF

Kujdes! WhatsApp-i juaj mund të hakohet vetëm nga një GIF

WhatsApp ka rregulluar një problem me sigurinë që i lejonte hakerave të hakonin profilin tuaj thjesht duke nisur një GIF si mesazh

Pajisjet që funksionojnë me Android 8.1 dhe 9 ishin më të rrezikuarat. Një studiues e zbuloi problemi dhe e bëri publik këtë problem me anë të një postimi në blog javën e kaluar.

WhatsApp, i cili është në pronësi të Facebook tha se nuk ka gjasa që hakerimi të jetë hapur në masë, por vetëm në raste sporadike.

“Ne nuk kemi asnjë arsye të besojmë se kjo prek çdo përdorues, sepse ne jemi gjithmonë duke punuar për të siguruar karakteristikat e fundit të sigurisë për përdoruesit tanë,” i tha një zëdhënës i WhatsApp CNN Business.

Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *