Ngulni një gjilpërë tek një banane dhe shihni ç’ndodh

Ngulni një gjilpërë tek një banane dhe shihni ç’ndodh

Të gjithë e dimë që bananet, përveçse janë shumë të shijshme, janë edhe shumë të shëndetshme. Ngrënia e dy bananeve në ditë na sjell shumë benefite për shëndetin.  Por e dinit që me këtë truk që do të shihni në video, mund të surprizoni miqtë tuaj? Nuk do t’ju duhet fare një thikë për ta ndarë bananen në mënyrë perfekte në feta.

Provoni të ngulni një age tek banania, hiqini më pas lëkurën dhe ‘voila’…banania do të jetë prerë në feta  në mënyrë perfekte pa qenë nevoja të përdorni thikën.  Shihni videon në minutën 1:47 /Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *