Dasmat perfekte mund të ndodhin vetëm nëpër filma! – FOTO

Dasmat perfekte mund të ndodhin vetëm nëpër filma! – FOTO

Dasma është një ditë e veçantë në jetën e çdo personi (të paktën për nusen). Dhe është e veçantë gjithashtu sepse ka kaq shumë gjëra që mund të shkojnë keq në këtë ditë.

Dasma që shkojnë siç është planifikuar nuk janë dasma të vërteta. Kjo është arsyeja pse ne mendojmë se të gjitha problemet që ndodhin gjatë dasma duhet të trajtohen me humor. Siç vepruan këta njerëz …

/top channel/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *