Emrat më të bukur për bebet që lindin në vjeshtë!

Emrat më të bukur për bebet që lindin në vjeshtë!

Shtatori është muaji i parë i vjeshtës, por edhe muaji i parë që lajmëron sezonin e ri, ndaj për fëmijët që lindin në këtë stinë ka me qindra-mijëra emra unikë që lidhen me natyrën, frutat dhe stinën e artë. Gjithmonë e më shumë prindërit janë të prirur të gjejnë emra të thjeshtë dhe unikë për të lindurit e tyre.

Herë me bashkime, herë me shkurtime e herë me emra simbol që lidhen me religjionin, emrat universalë janë vërtet të panumërt. Shikoni disa prej atyre që lindin gjatë stinës së vjeshtës:

 • Amber
 • Aki / Atika
 • Aster/ Asterja
 • Aurelia
 • Bruna
 • Baiza
 • Bruno
 • Dory

   

 • Hazan/ Hazana

   

 • Hazel
 • Rubin
 •  Rustin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *