Fansat mezi presin projektin e ri të Rihanna-s dhe nuk ka lidhje me muzikë

Fansat mezi presin projektin e ri të Rihanna-s dhe nuk ka lidhje me muzikë

U bënë disa vitë që Rihanna nuk ka lansuar muzikë të re për fansat e saj të përbetuar – dhe është më se e natyrshme që ata mezin po presin për projektin e saj të ri.

Rihanna ka njoftuar se do të lansojë autobiografinë e saj vizuale të parë, të quajtur “Rihanna”, një libër 504 faqesh që përmban më shumë se 1.000 foto që dokumentojnë yllin e popit dhe jetën e saj.

“Që nga fëmijëria e saj në Barbados në udhëtimet e saj në mbarë botën, nga momentet kuintesenciale të modës deri në kohën private me miqtë dhe familjen, libri tregon fotografi intime të jetës së saj si muzikante, interpretuese dhe sipërmarrëse”, thuhet në një deklaratë për shtyp për librin .

Në deklaratën e saj personale, Rihanna tha: “Jam shumë e entuziazmuar që ndaj këtë koleksion të imazheve të jashtëzakonshme.

Unë jam shumë mirënjohës për fotografët dhe artistët e talentuar që kontribuuan. Ne kemi punuar në libër për më shumë se pesë vjet dhe unë jam me të vërtetë e lumtur që jam në gjendje ta ndaja përfundimisht me të gjithë. ”

Sipas faqes së internetit të librit, Libri Rihanna do të ketë 504 faqe me më shumë se 1.000 fotografi me ngjyra që ndjekin jetën e këngëtares, që nga fëmijëria e saj në Barbados, deri në momentet intime me të dashurit, deri në ngritjen e saj në famë në mbarë botën. Disa nga imazhet gjithashtu nuk janë publikuar kurrë më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *