Fotografi të rralla të vitit 1996, Diellza Kolgeci dhe Blerta Syla në “Miss Kosova”

Fotografi të rralla të vitit 1996, Diellza Kolgeci dhe Blerta Syla në “Miss Kosova”

Kanë kaluar kaq shumë vite por ato ende mbeten ikonat e bukurisë shqiptare.

Bëhet fjalë për bukuroshet Diellza Kolgeci dhe Blerta Syla, dy nga femrat shqiptare që vazhdojnë të ruajnë freskinë dhe origjinalitetin në pamjen e tyre.

Këtë e vërtetojnë edhe disa fotografi të vjetra të vitit 1996, ku vajzat shihen së bashku dhe kanë qenë në moshën 17-vjeçare.

Fotografitë janë realiuzar gjatë përgatitjeve të “Miss Kosova 1996”, vit kur Diellza arriti të rrëmbejë kurorën e më të bukurës në Kosovë.

Bashkë me Diellzën dhe Blertën në fotografi shihen edhe vajza të tjera bukuroshe, pjesëmarrëse në garën e më të bukurës atë vit./GazetaExpress/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *