Xhuma të begatë!

Xhuma të begatë!

Mendo pak si reagojnë njerëzit kur shohin një aksident në rrugë.
E para gjë që thonë është “Mos ma dhëntë Zoti”. E merr dot me mend? Reagimi i parë është të mendojnë për vete, jo për viktimat.
Shumë lutje janë fotokopje të njëra – tjetrës.
Më mbro, më duaj, më mbështet, të gjitha për veten…Dhe këtë e quajnë devotshmëri. Kurse unë e quaj egoizëm i maskuar.

|Elif Şafak|”Tri bijat e Evës”

Le të lutemi për të mirën e përbashkët, miq!
Xhuma të begatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *