Modelja e njohur e Playboy kandidate për presidente të Kroacisë (VIDEO)

Modelja e njohur e Playboy kandidate për presidente të Kroacisë (VIDEO)

Ava Karabatic është një ish- modele e Playbay e cila së fundmi ka vendosu të i befasoj të gjithë dhe ajo ka vendosur të kandidoj për Presidente të Kroacisë. Zgjedhjet në Kroaci do të mbahen në vitin 2020, ndërsa 31 vjeçarja ja vendosur të kandidoj dhe këtë e ka bërë të ditur vet ajo në rrjetin social Instagram. ‘E kam vendosur, do kandidoj për Presidente. Politika është dashuria ime e dytë. Nuk mund të shikoj më me gjithë këto gjëra të këqija që po i ndodhin vendit tim. Të rinjtë po ikin dhe numri i lindjeve është ulur’, thotë Ava në videon e publikuar. Në platformën elektorale, Karabatic ka përfshirë rritjen e eksporteve dhe zvogëlimin e importeve, punësimin e të rinjve, hyrjen në zonën Shengen dhe ndalimin e aborteve pas javës së gjashtë të shtatzënisë.

/Ina/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *