Mjaft më me flokë të valëzuar! Këto janë 5 modelet e flokëve që po dominojnë në vjeshtë (FOTO)

Mjaft më me flokë të valëzuar! Këto janë 5 modelet e flokëve që po dominojnë në vjeshtë (FOTO)

Askush nga ne nuk i pëlqen stereotipet. Të paktën jo ata që janë mësuar të sjellin në çdo sezon modele të reja. Të gjithë stilistët e flokëve në LA, kanë sjellë së fundi 5 modele të cilat po dominojnë në vjeshtë. Në fakt, kur bëhet fjalë për tendencat e flokëve, mund të mendoni se flokëve e valëzuar, modeli që njihet si ‘beach waves’ dhe ngjyra bionde (Malibu Barbie) mund të shihen kudo, por në fakt, këtë vjeshtë ka ndryshuar. Do të vëreni krejt të kundërtën në rrugë këtë sezon të freskët.

“Ka shumë njerëz në LA që kanë modele shumë të bukur flokësh. Edhe biondet kanë qenë dhe do të jenë gjithnjë një element pikant në këtë qytet”,- tha John D, hairstylist i famshëm dhe ambasador i markës Tresemmé. “Por tendencat vijnë dhe shkojnë. Ajo që unë jam duke parë aktualisht është shumë e ndryshme nga stereotipi i krijuar vitet e fundit.”

Më konkretisht, ai ka vërejtur një sjellje në kohë të modeleve retro, duke u nisur edhe nga ajo që është shfaqur në “Once Upon a Time in Hollywood”, një film i këtij viti në të cilin dominojnë shkurtimet e theksuara të flokëve që ju ndoshta i keni parë nëpër koncertet e viteve ’90, te “Spice Girls”.

John D, për këtë vjeshtë ka propozuar 5 tendencat e flokëve që dominojnë në street style në LA e prej andej, në të gjithë botën – nuk ka nevojë për biletë avioni.

Stili Bob, vjen nga vitet ’90

Flokë gjysmë të mbledhur, lart

Flokë me ngjyra dramatike (pastel, të kuqe, platin, edhe të zeza të forta)

Balluke

Stili i viteve ’70

Shikoni më poshtë tendencat e kësaj vjeshte

/Gazeta Monitor/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *