Pse në këtë foto të Selena Gomez e gjejnë veten 9 milionë njerëz

Pse në këtë foto të Selena Gomez e gjejnë veten 9 milionë njerëz

I keni parasysh ato fotot me flokë të shprishur poshtë batanijes pasi kemi ndenjur gjithë ditën kot të cilat i dërgojmë për humor tek miqtë ose grupet e miqve? Epo, nëse ne nuk kemi guxim t’i postojmë nëpër rrjetet sociale, Selena Gomez ka. Dhe kjo foto ka marrë jo pak, por gati 9 milionë pëlqime sepse të gjithë gjejnë veten aty.

Selena Gomez gjithmonë ka qenë eksplicite në lidhje me jetën e saj duke folur për transplantin në veshka, shqetësimet mendore dhe sëmundjen lupus, terapinë e rehabilitimit dhe ‘dezinfektimin nga rrjetet sociale’.

“Unë, gjatë gjithë kohës”, ka shkruar Selena bashkëngjitur fotos që ka marrë rekord pëlqimesh./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *