Nëse mendoni se Harry Styles i lë rrobat në një dollap të zakonshëm e keni gabim!

Nëse mendoni se Harry Styles i lë rrobat në një dollap të zakonshëm e keni gabim!

Harris Reed, stilisti prapa veshjes me porosi të yllit pop 25-vjeçar për videoklipin e tij të ri muzikor “Lights Up”, dha një intervistë për britaniken GQ në lidhje me punën me muzikantin, dhe zbuloi sistemin e komplikuar që ka Styles për ruajtjen e rrobave të tij.

Kur u pyet se ku janë ruajtur të gjitha modelet që ai ka bërë për këngëtarin, Reed shpjegoi, “Unë nuk mund të them se ku është e vendosur, por gjithçka shkon në një arkiv. Në thelb është si një frigorifer gjigant – një kasafortë e ngrirë – diku në Londër, ku unë nuk do të zbuloj ku. Por të gjitha rrobat kanë mbikëqyrje 24 orëshe, të cilën mund ta shikoni përmes një iPad, të bërë posaçërisht për veshjet e tij, dhe të gjitha ato janë ngrirë në mënyrë kriogjenike në kohë për t’i ruajtur ato. ”

Ai vazhdoi, “Kjo është gjithashtu ajo që është më surreale për mua. Pas turneut të tij të parë solo që prodhova 14-15 veshje – ai veshi rreth gjashtë ose shtatë – po pyesja se ku ishin të tjerat dhe ai më tha, ‘Mos u shqetësoni, ata janë të gjithë nën mbikëqyrje.’

Image result for harry styles red carpet looks

 

/prive/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *