Shkrim nga Esra Osmani!

Shkrim nga Esra Osmani!

Esra, qenie e mbushur me pozitivitet dhe vetëbesim. Padyshim perëndia të gjithë njerëzve i’u falë dhunti të ndryshme e Esrës në këtë rradh i ka falë, mënyrën e të shkruarit! Lexoni një nga shkrimet e saj që do t’iu grabis zemrat!

 

Do të të digjet zemra!
Do të të shuhet e gjithë bota mbi ty!
Do të të rrenohet gjithcka!
Por mos lejo kurrë që të të rrënohen ëndrrat!
Mos lejo që të të këputen shpresat!
Sepse përsëri do e kesh patjeter të vazhdosh të jetosh.
Behu i forte, shumë i fortë dhe mundohu të gjesh zgjidhje!
Mos u mundo të gjesh zgjedhjen më të lehtë.
Se ne fund do ta kuptosh se ajo qe shume e tmerrshme, gabim, dhe nje tmerr i vërtetë!
Ajo nuk eshte zgjidhje, ne fund te fundit do te te dhimset aq shume shpirti sa qe do e kuptosh se ti nuk doje ta vrisje veten por dicka brenda ne të!
Mundohu t’a vazhdosh jeten, sepse gjithmon ka diçka që është për ty!
Behu e sigurt se ajo fatkeqsi që te goditi, ajo sprove qe të goditi, sado e rrende qe te ishte, ti mundesh t’ia dalesh, mundesh ta tejkalosh ate dhe të vazhdosh të jetosh!
Po të mos mundje, nuk do të godiste!
Behu i sigurte se Allahu kurre nuk te soprovon me ate qe ti nuk mundesh ta durosh!
Ki besim në vete, ki mendim te mirë për Allahun!
Behu i forte, dhe behu pozitiv!
Do e shohesh se si dale ngadalë gjërrat do të rregullohen!

 

 

/G.A/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *