5 mikro-trendet e dimrit që do ta bëjnë veshjen tuaj të duket YLL (FOTO LAJM)

5 mikro-trendet e dimrit që do ta bëjnë veshjen tuaj të duket YLL (FOTO LAJM)

Tendencat e dimrit mund të jenë disi të parashikueshme. Ju praktikisht mund të garantoni që dizajnet me lule, ato me lëkurën e kafshëve apo materialet saten dhe kadife do të rikthehen edhe këtë sezon.

Por ne jemi këtu për t’ju treguar disa mikro-trende të cilat do të na ndihmojnë të transformojmë veshjet tona dimërore.

Kështu nga dizajni me kuadrate te forma e re e çantave gjysmë rrethi, zbuloni 5 trendet e dimrit që do të dominojnë në vitin 2019.

/Albeu/

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *