I suksesshmi i karatesë, Dion Jashari!

I suksesshmi i karatesë, Dion Jashari!

Dioni, 9 vjeçari i cili përveç mësimeve shkollore ku njihet si nxënës shembullor , ai përplotë entuziazëm ushtron sportin e karatesë, ku sukseset e tij janë duke arritur kulmin. Ka arritur që të marrë pjesë nëpër gara të ndryshme brenda dhe jashta vendit, ku ka fituar medalje të shumëta! Së fundmi Dioni i vogël,këtë fundjavë merr pjesë në Toskanë të Italisë.Urojmë që të na vijë me suksese të merituara!
Më poshtë mundet që të shihni fotografi,në organizimet Dioni që ka marrë pjesë!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *