Si “pa dashje”, Majk zbuloi se ka shkuar me disa femra nga estrada shqiptare!

Si “pa dashje”, Majk zbuloi se ka shkuar me disa femra nga estrada shqiptare!

Sapo është lancuar projekti më i ri nga Majk dhe Capital T, kënga me titull “HALA“.

Ndër të tjera, për tekstin që janë kujdesur po vetë reperat, Majk dëgjohet të thotë: “tu i zon femnat ma t’mira në estradë”. Pra, Majku që rri urtë e butë paska fjetur jo me 1,2,3, por shumë femra të estradës shqiptare, madje ato më të mirat, sipas Majk. Nejse nejse, dëgjoni këngën:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *