Dhjetë llojet e xhaketave të lëkurës që janë trendi!

Dhjetë llojet e xhaketave të lëkurës që janë trendi!

Të gjithë e dinë se një xhaketë e mirë nga lëkura mund ta ndryshojë krejtësisht pamjen tuaj.

Madje, nëse e mirëmbani dhe kujdeseni për të si duhet, një xhaketë lëkure mund të jetë pjesë e garderobës tuaj për shumë vjet me radhë.

Andaj, nëse keni vendosur që të investoni në një xhaketë të bukur nga lëkura, viti 2019 është koha e duhur për ta bërë këtë.Nëse jeni duke kërkuar një xhaketë lëkure klasike apo ndonjë me më shumë ngjyra dhe aksesorë shtesë, atëherë hidhjani një sy koleksionit të xhaketave që i kemi përzgjedhur për ju.

Jemi të sigurt se nuk do të gaboni pavarësisht se cilën xhaketë do ta zgjedhni – sepse të gjitha janë shumë trendi dhe do t’ju bëjnë të dukeni me shumë stil.

Xhaketa klasike e lëkurës!

Xhaketë e lëkurës shumë e gjerë!

 

Xhaketë e lëkurës e kombinuar me gëzof!

Xhaketë zile nga lëkura! [e ngushtë në pjesën e sipërme dhe e gjerë në pjesën e poshtme]

Xhaketë lëkure me ngjyrë të ndezur!

Xhaketë lëkure me ngjyrë të bardhë!

Xhaketë e gjatë nga lëkura!

Xhaketë lëkure me thekë!

Sako nga lëkura!

Xhaketë lëkure me copa të ndryshme si mozaik!

 

 

/prive.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *