Tetovari që triumfon me sukseset e tija!

Tetovari që triumfon me sukseset e tija!

Lirim Rufati apo i njohur dhe ndryshe me emrin LENNY RUFATI , vjen nga Bogovina (e rrethinës së Tetovës) ku ai tashmë jeton në shtetet e Amerikës! Ai atje merret me sportin e MMA-së ku sukseset e tija në këtë drejtim nuk kanë të ndalur!

Ndiqni më poshtë dhe fotografitë dhe vërtetojeni…..

 

Fotografia e Tom Taft

Fotografia e Lenny Rufati

Fotografia e Lenny Rufati

Fotografia e Lenny Rufati

 

Fotografia e Lenny Rufati

Fotografia e MYMMANEWS.com - YOUR #1 Mixed Martial Arts News Site

Fotografia e Frankie Perez Mma

 

 

 

 

/G.A/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *