Është djegur një autobus në Stacionin Hekurudhor, Shkup

Është djegur një autobus në Stacionin Hekurudhor, Shkup

Sot në mëngjes, nën Stacionin Hekurudhor në Shkup është djegur një autobus udhëtarësh privat. Ka intervenuar Brigada e Zjarrfikësve e dy automjete dhe 7 zjarrfikës. Nga zjarri nuk ka të lënduar, njofton Portalb.mk.

“Kemi pasur thirrje për autobusin e djegur në ora 07:20. Ndihma e shpejtë ka intervenuar dhe ka parandaluar që të shpërndahet zjarri përreth. Sipas njohurive të para, arsyeja e zjarrit është instalimi i autobusit”, thotë Vlladimir Samonovski, komandant i Zjarrfikësve të Shkupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *