Ky ftohës i autobusit Volkswagen është ftohësi më i mirë

Ky ftohës i autobusit Volkswagen është ftohësi më i mirë

Me këtë ftohës autobusi Volkswagen, do të ktheni kokën e të gjithëve, pavarësisht se ku shkoni, transmeton lajmi.net.

Pavarësisht nëse jeni duke shkuar në kampe apo në plazh, do të përfitoni shumë nga ky ftohës i mrekullueshëm dhe shumë i dobishëm.

Ftohësi i vogël është një kopje e saktë e automjetit të vërtetë dhe kompanisë që e prodhon i dha asaj një ngjyrë të kuqe.

Duke përdorur këtë autobus të vogël freskuese, ju do të mbani pije dhe ushqime të freskëta gjatë ditëve të ardhshme të ngrohta. /Lajmi.net/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *