Instagram lanson tiparin e ri të quajtur Guides

Instagram lanson tiparin e ri të quajtur Guides

Instagram ka debutuar me një tipar të ri sot të quajtur Guides dhe platforma po e përdor atë për të promovuar mirëqenien gjatë pandemisë. Sidoqoftë, veçoria do të zgjerohet me kalimin e kohës dhe do të përdoret nga krijuesit e Instagramit për të promovuar një larmi përmbajtjesh.

“Ne dëshirojmë që Instagram të jetë një vend ku ju lehtësisht mund të gjeni informacion të besueshëm nga llogaritë tuaja të preferuara. Kjo është arsyeja pse ne po prezantojmë Guides, një mënyrë për të zbuluar më lehtë rekomandime, këshilla dhe përmbajtje nga krijuesit tuaj të preferuar, figurat publike, organizatat dhe publikuesit në Instagram”.

 

 

Tani për tani, Instagram po e lëshon Guides tek një grup i kufizuar krijuesish dhe po përqendrohet në përmbajtjen e mirëqenies.

Instagram thotë se në “ditët në vazhdim” manualët do të shfaqen edhe në rubrikën Explore.

/Indeks Online/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *