Walt Disney bëhet gati të rihapë dyert për vizitorët, nuk mungojnë rregullat

Walt Disney bëhet gati të rihapë dyert për vizitorët, nuk mungojnë rregullat

Walt Disney World në Orlando, Florida planifikon të rihapet pjesërisht për publikun në vetëm gjashtë javë, njoftoi kompania.

Parku ikonik – i cili u detyrua të mbyllet më shumë se dy muaj më parë në mes të pandemisë COVID-19 – po shpreson të lejojë turistët të vizitojnë Mbretërinë Magjike dhe Mbretërinë e Kafshëve nga 11 korriku, raporton Orlando Sentinel.

Nënkryetari i Lartë i Operacioneve të Disney World konfirmoi planet duke thënë se parku po zhvillon një “skuadër të distancës sociale” të re për të ndihmuar të mbajnë larg klientët.

Ai gjithashtu tha se vizitorët do të matin temperaturën e tyre pas mbërritjes dhe do t’ju kërkohet të veshin një maskë në çdo kohë.

Do të promovohet larja e shpeshtë e duarve./bota.al/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *