Brenda Hotelit enigmatik Mystery Budapest (Foto)

Brenda Hotelit enigmatik Mystery Budapest (Foto)

‘Likes’ factor: “Media sociale është kaq e rëndësishme”, thotë projektuesi i hotelit Zoltán Varro. “Kur një mysafir sheh diçka të mahnitshme dhe bën një fotografi, brenda sekondave mund ta shpërndajë me pjesën tjetër të botës.”Një nga gjërat e para që mund të vini re kur hyni në Hotel Mystery Budapest është tapeti “lundrues” magjik i stilit Aladdin,mbi tryezën e pritjes.

Në varësi të dhomës ku po qëndroni, mund ta gjeni veten të shtrirë përballë  një versioni të “Vajzës me një Vath Pearl” të Johannes Vermeer-it, ku “vajza” ka një iPhone në dorë, ose një “vajzë feste” interpretimi i “Mona Lisa” të Da Vincit 

Gjendet në rrethin Terézváros të Budapestit, Hoteli Mystery është pa dyshim një nga hotelet më emocionues në qytet falë “intrigës” që qëndron brenda mureve të tij. /përkthim bonzo.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *