Maqedoni: Shënohen 120 raste të reja, 5 të vdekur, 125 të shëruar

Maqedoni: Shënohen 120 raste të reja, 5 të vdekur, 125 të shëruar

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1367 testime, dhe 120 raste të reja të COVID-19 janë regjistruar në:

-Shkup 63
-Kumanovë 4
-Dibër 6
-Shtip 4
-Prilep 2
-Tetovë 14
-Strugë 6
-Veles 2
-Manastir 1
-Ohër 4
-Gostivar 12
-Sveti Nikole 1
-Kërçovë 1

Kanë ndërruar jetë pesë pacientë, dy pacientë nga Shkupi, një pacientë nga Kumanova dhe dy pacientë nga Tetova.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 125 persona të rikuperuar nga:

-Shkup 82
-Shtip 1
-Tetovë 30
-Strugë 2
-Manastir 2
-Gostivar 2
-Koçan 4
-Pehçevë 1
-Resnje 1

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 69,426 teste për COVID-19. Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 7244, numri i pacientëve të rikuperuar është 3324, numri i atyre që humbën jetën është 351 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3569.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *