Ndahet nga jeta ish deputeti Samet Murtezani

Ndahet nga jeta ish deputeti Samet Murtezani

Ka ndërruar jetë dje në mëngjes, avokati i njohur Samet Murtezani nga Strimnica e Tetovës .Lajmin e kanë dhënë familjarët e avokatit.

I ndjeri ka qenë deputet i Partisë Popullore të Iljaz Halimit.
Varrimi i të ndjerit bëhet sot në varrezat e fshatit pas namazit të drekës.

Samet Murtezani ka qenë deputet dhe avokat i njohur në Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *