Shapaska: Qeveria e vendosur që dita e dielë të shpallet ditë jo pune

Shapaska: Qeveria e vendosur që dita e dielë të shpallet ditë jo pune

“Qeveria është e vendosur që dita e diel te shpallet dite jo pune për sektorin privat”.

Këtë në një intervistë për Alsat e konfirmoi ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shapaska. Ajo tha se propozim ligji do të jetë gati brenda 10 ditëve.

Me këtë ligj, sipas saj, të gjitha aktivitet private ditën e diel do të jenë të mbyllura përfshirë dyqanet, supermarketet, qendrat tregtare, etj.

Ajo tha se normalisht aktivitet publike do të funksionojnë, si ambulantat, farmacistë, zjarrfikësit, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *