Gjoba për 734 persona për mosmbajtjen e maskës

Gjoba për 734 persona për mosmbajtjen e maskës

Gjithsej 734 shkelje për mosmbajtjen e maskës në fytyrë ka regjistruar policia në 24 orët e fundit në territorin e vendit.

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) apelon deri te qytetarët të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për përballje ndaj Kovid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *