568 gjoba të masës për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

568 gjoba të masës për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

MPB informon se dje janë gjobitur 568 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

“Gjatë ditës së djeshme (15/16.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, në lidhje me masën për bartjen e maskës mbrojtëse, janë regjistruar 568 shkelje”, thonë nga MPB.

Nga MPB u bëjnë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e qeverisë për ballafaqim me coronavirusin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *