Komisioni sot pritet të diskutojë për masat shtesë kundër Covid 19

Komisioni sot pritet të diskutojë për masat shtesë kundër Covid 19

Zyrtarët shëndetësorë besojnë se masat në fuqi, të prezantuara më parë, do të fillojnë të funksionojnë. Ata presin që mbajtja e detyrueshme e maskave jashtë, ndalimi i grupimit të më shumë se katër personave gjatë gjithë ditës, si dhe funksionimi i kafeneve, restoranteve dhe ambienteve të tjera hotelierike deri në orën 21:00 të japin rezultate në drejtim të zvogëlimit të transmetimit të virusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *