RMV: Sanksionohen 725 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

RMV: Sanksionohen 725 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për parandalimin e coronavirusit.

Në 24 orët e fundit nga MPB thonë se janë dhënë 725 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

MPB ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria për parandalimin e COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *