Tetovë, është dhënë vendim izolimi për 134 persona për shkak të Covid 19

Tetovë, është dhënë vendim izolimi për 134 persona për shkak të Covid 19

Nga SPB Tetovë informojnë se në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit 217 personave u janë dhënë vendime për izolim.

“Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (17.11./18.11.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej 133 personave (TE-64 dhe GV-69) u janë lëshuar urdhra pagese për kundërvajtje, në përputhje me Dekretin përkatës të qeverisë.

Gjatë kësaj periudhe, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor në rajonin Tetovë-Gostivar, janë përgatitë vendime të reja për izolim për 134 persona (TE) dhe 83 persona (GV), ndërsa janë kryer kontrolle ndaj 2001 personave (TE-1238 dhe GV-663) me vendime të tilla dhe nuk janë konstatuar mosrespektime të vendimeve”, thonë nga SPB Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *