MPB: Janë regjistruar 683 shkelje për mos mbajtje të maskës mbrojtëse

MPB: Janë regjistruar 683 shkelje për mos mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit (18/19.11.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 683 shkelje për mos mbajtje të maskës mbrojtëse.

Nga MPB-ja në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *