Sot u mbajt konferenca e parë “Diaspora flet 2020” e organizuar nga Gremin

Sot u mbajt konferenca e parë “Diaspora flet 2020” e organizuar nga Gremin

Prej sot filloi konferenca online “Diaspora Flet 2020”, e organizuar nga Gremin. Konferenca do të mbahet edhe dy ditët në vijim, me qëllim për të diskutuar diaspora mbi përfaqësimin politik të tyre në vendet amë. Pjesë e saj janë rreth 80 panelistë.

Hapja e konferencës preku temën e migrimit si një faktor mjaft krucial dhe problematik në tërësi, lidhur me këtë tematikë Ish presidentja e Kosovës shpalosi pikëpamjet e saja veçanërisht në vendet e rajoni.

Konferenca përmbyllet të shtunën me një intervistë surprizë nga një yll me famë botërore shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *