Gjoba për 599 qytetarë për mosmbajtje të maskës

Gjoba për 599 qytetarë për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të kaluara në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale për fytyrë, janë regjistruar 599 shkelje.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme bëjnë apel që qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjella nga Qeveria me qëllim të përballjes me Kovid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *