Sot bëhet hapja e Laboratorit për Menaxhimin e Krizave

Sot bëhet hapja e Laboratorit për Menaxhimin e Krizave

Në Akademinë Ushtarake “Gjenerali Mihailo Apostolski” në Shkup, sot bëhet hapja e Laboratorit për Menaxhimin e Krizave.

Laboratori është pjesë e projektit NIKS të Akademisë Ushtarake dhe Qendrës për Menaxhimin e Krizave në bashkëpunim me NATO-n, respektivisht Programi për Shkencë, Paqe dhe Siguri, i cili synon të dixhitalizojë sistemin e menaxhimit të krizave dhe shkëmbimin e shpejtë të të dhënave dhe informacionit në një situatë të veçantë krize, njofton zhurnal.mk.

Në hapjen solemne do të merr pjesë edhe ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *