Konkurs pune: “Dauti Komerc” hap vende pune në Tetovë

Konkurs pune: “Dauti Komerc” hap vende pune në Tetovë

Kërkohen disa shoferë me kategori C për rajonin e Tetovës:

Dërgoni biografinë tuaj, bashkë me diplomën e shkollës së mesme, kopjen e lejes dhe kopjen nga certifikata e lindjes në emailin:

hr@dauti.com.mk

Konkursi është i hapur 10 ditë. ( 24.11.2020– 03.12.2020 ).

Tel: 071/326-901,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *