Propozim ligji për regjistrimin e popullsisë sot në seancë plenare

Propozim ligji për regjistrimin e popullsisë sot në seancë plenare

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet të mbajë seancën e 25 në rend dite të së cilës mes tjerash është edhe propozim/ligji për regjistrimin e popullsisë, amvisërisë dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, njofton lajm.

Sipas propozim/ligjit, regjistrimi duhet të filloj më 1 prill të vitit të ardhshëm, ndërkohë që do ta realizoj Enti Shtetëror i Statistikave. Pritet që të dhënat të jenë gati brenda 6 muajve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *