Ixhet Memeti propozohet për anëtar të Këshillit të Prokurorëve Publik

Ixhet Memeti propozohet për anëtar të Këshillit të Prokurorëve Publik

Avokati i Popullit në largim, Ixhet Memeti, i cili drejtoi këtë institucion prestigjioz shtetëror për 16 vjet, do të jetë nga anëtarët e Këshillit të Prokurorëve Publikë, organ që monitoron punën e të gjithë prokurorëve në vend.

Komisioni Parlamentar për Zgjedhjet dhe Emërimet e Kuvendit propozon që dy anëtarë të rinj të Këshillit të Prokurorëve Publikë të jenë Ixhet Memeti dhe Ljupço Ivanovski.

Ixhet Memeti deklarohet të jetë i diplomuar për drejtësi me një provim juridik nga Tetova, si dhe Avokat i Popullit. Ndërsa, për Ljupço Ivanovskin, thuhet se ai është gjithashtu një i diplomuar për drejtësi, me provim të dhënë juridikut dhe avokat nga Shkupi./zhurnal.mk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *