MPB: Gjobiten 595 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

MPB: Gjobiten 595 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë shqiptuar gjithsejtë 595 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse, si masë preventive kundër koronavirusit.

Nga Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi apelojnë deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *